NatAspin™ Control Pro х30 капсули

ЗА ДОБЪР ХОЛЕСТЕРОЛ И КРЪВООБРАЩЕНИЕ

NatAspin Control Pro за добро кръвообращение и нормален холестерол 30 капсули Valentis е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща здравето и функцията на кръвоносните съдове и кръвоносната система като цяло. НатАпсин Контрол Про за добро кръвообращение и нормален холестерол 30 капсули Валентис също така помага за нормализиране нивата на холестерола. Специалната формула на продукта съдържа натокиназа, монаколин К, поликозанол и полифеноли от бергамот и куркума. Натокиназата представлява ензим, добит чрез ферментация на соеви зърна. Тя влияе положително върху кръвообращението и кръвосъсирването и помага да се намали вероятността от образуване на тромб. Nattokinase е естествена алтернатива на аспирина и неговите аналози. Полифенолите нормализират нивата на холестерола в кръвта, подпомагат работата на сърдечно-съдовата система, благоприятстват чернодробните липиди. Монаколин К се добива посредством ферментация на ориз с червени дрожди, а поликозанолът от восъка на захарна тръстика, като заедно допълват ефекта на останалите съставки в добавката.

Повече информация:

МаркаValentis
Лечение/профилактика на:Висок холестерол, Кръвоносна система
СерияNatAspin
За когоВъзрастни
Тип продуктКапсули

Състав:

Активни съставки: екстракт от ферментирала соя, съдържащ натокиназа, екстракт ориз обработен с червени дрожди (Monascus purpureus), съдържащ монаколин К, екстракт от пресни плодове (сок) на бергамот (Citrus bergamia), съдържащ полифеноли, екстракт от корени на куркума (Curcuma longa), съдържащ куркумин, поликозанол от восъка на захарна тръстика (Saccharum officinarum)

Допълнителни съставки: инулин, стабилизатор- хидроксипропил метил целулоза, антислепващи агенти-магнезиеви соли на мастни киселини и силициев диоксид

Начин на употреба:

  • Приемайте по 1 капсула сутрин 30 минути преди хранене или вечер преди лягане 3 часа след хранене с чаша вода.
  • За възрастни!
  • Да се спазва препоръчителната дневна доза.
  • Хранителната добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.
  • Да се съхранява на сухо място при температура до 25 градуса.
  • Да се съхранява далеч от деца.
  • Не използвайте след изтичане срока на годност.